Goście,  MiniKon 2024

Nasi niesamowici Goście: Keicho

Z wielką radością ogłaszamy, że Keicho Cosplay znów zaszczyci nas swoją obecnością!

Za dnia – Copywriterka, specjalistka ds. social mediów, szalona na punkcie corgich i różnych morskich zwierzątek dziewczyna. W nocy zaś (o ile noc liczy się od poniedziałku do piątku od godziny 17:00) cosplayerka, organizatorka eventów fanowskich i streamerka.

Od 2016 roku Keicho czaruje najróżniejszymi kreacjami, wcielając się w dziesiątki postaci, które pochodzą ze świata anime i gier. Ma doświadczenie w wielu dziedzinach cosplayu – od początku ścieżki tworzenia stroju, aż po finalną publikację swojej pracy w Internecie. Najlepiej czuje się jednak przed kamerą.

Wśród jej licznych sukcesów warto wspomnieć o Grand Prix Nyskonu, które zdobyła za fenomenalny strój Mercy z Overwatch. 🎮 Ale to nie koniec jej osiągnięć! Keicho była także sędzią cosplayowym na wielu innych festiwalach, takich jak Watcon, Opolcon czy Japan Fest, dzieląc się swoją wiedzą i pasją z innymi miłośnikami popkultury.

Dołączcie do nas na MiniKonie i spotkajcie Keicho osobiście! Przygotujcie się na niezapomniane wrażenia, inspirujące rozmowy i mnóstwo fantastycznej zabawy! 🌟✨

fot. MB and the Pandeon of Arts